Klant aan het woord

Waarom onze klanten met ons samenwerken

 

De Kamer van Koophandel Oost Nederland neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij werken daarom graag samen met deze "koeriers met een hart". Voor ons is Valid Express al jaren een betrouwbare en sympathieke partner.

Elize Hulscher – Kamer van Koophandel Oost Nederland

 

De service, het concept en de werkwijze van Valid Express passen in alle opzichten bij &samhoud: zij zijn ook Usual Unusual, verbinden mensen en ze staan voor snelheid en kwaliteit, waarmee zij waarde toevoegen voor ons en onze klanten door altijd tijdig onze pakketjes te bezorgen. Het persoonlijke karakter van de samenwerking en het feit dat alles mogelijk is, maakt Valid Express tot betrouwbaar en professioneel koeriersbedrijf, waar wij met heel veel plezier mee samenwerken.

Martine Schuit-van Riessen &samhoud

 

Valid Express is een koeriersdienst als alle anderen in betrouwbaarheid, snelheid en prijsstelling maar neemt daarnaast haar verantwoordelijkheid door mensen met een lastig lichaam vanuit hun kracht mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Als we nu eens met z'n allen op die manier zouden werken worden we daar allemaal veel beter van.

Jasper Snoek – Stichting Doen

 

De fundamentele basis van Valid is, plezier, uitstraling, ambitieus, vertrouwen en trots. Na een jaar samenwerking mogen wij stellen dat we zeer tevreden zijn met Valid, zowel met de operationele tak als in het Managementcontact.

Bij Valid hebben wij het gevoel (en dat blijkt ook in praktijk), dat doen wat ze beloven en dat je krijgt wat je vraagt. Valid en Akzonobel Amsterdam hebben een goede relatie opgebouwd waar AkzoNobel Amsterdam trots op is.

AkzoNobel Amsterdam hoopt dat Valid een mooie toekomst tegemoet gaat waarin zij zich verder kunnen blijven ontwikkelen en waarin zich voordurend kunnen blijven meten en concurreren met andere aanbieders, wij spreken de intentie uit om dit met vele jaren voort te gaan zetten.

Fred Frank – Akzo Nobel