Over Valid Express

Uit frustratie dat haar invalide broer geen baan kon vinden, besloot Nicolette Mak deze zelf te scheppen. In 1999 werd zo Valid Express opgericht. Niet zonder succes want door de grote vraag groeide het bedrijf snel.

Alle koeriers hebben een fysieke handicap of een chronische ziekte. Maar willen wel aan het werk blijven, midden in de maatschappij. Valid Express ziet dan ook geen beperking, maar koeriers die enthousiast, accuraat en betrouwbaar zijn. In 15 jaar tijd is Valid Express uitgegroeid tot een full service koeriersdienst.

 

PostNL en Valid Express

In 2012 heeft PostNL Valid Express overgenomen. Een logische stap voor PostNL als modernste postbedrijf ter wereld. We staan dan ook jaarlijks met een leidende plaats in de top van de Dow Jones Sustainability index!
De overname van koeriersdienst Valid Express maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan de wensen van de PostNL klant. Er bestaat steeds meer behoefte aan invloed op waar en wanneer een pakket wordt afgeleverd. Dat is precies waar wij sterk in zijn!
Met de overname is niks veranderd aan onze filosofie. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft het uitgangspunt, met enthousiaste koeriers op de eerste plaats. De toegevoegde waarde is nu dat vanuit 17 vestigingen in het gehele land gereden wordt. Op die manier zijn we altijd in de buurt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij bieden koeriers- en expressdiensten. Met als specialisatie het vervoer van (vertrouwelijke) documenten en pakketjes. U kunt bij ons terecht voor spoedopdrachten, maar ook voor een zending die nog even kan wachten of op een later moment bezorgd kan worden. Op maat leveren in specifieke tijdvakken is onze expertise, zodat u zeker weet dat uw document of pakketje bezorgd wordt. Waar en wanneer u dat wilt.

 

Valid express PostNL

Introductie koeriers- en expressdienst van PostNL

Vanaf 1 augustus aanstaande gaat Valid Express verder als koeriers- en expressdienst van PostNL. Behalve de naam van de dienstverlening en de website verandert er niets voor u. U kunt blijven vertrouwen op de beste service voor uw koeriers- en expresszendingen.

Als u een klant bent, kunt u hier inloggen. Of u kunt uw koeriersritten direct boeken op www.postnl.nl/boek-een-rit.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via het reeds voor u bekende telefoonnummer 088 - 868 58 25 of per mail via express@postnl.nl.

We zien u graag vanaf nu op de PostNL/express.

Naar PostNLBoek een rit