Over Valid Express

Uit frustratie dat haar invalide broer geen baan kon vinden, besloot Nicolette Mak deze zelf te scheppen. In 1999 werd zo Valid Express opgericht. Niet zonder succes want door de grote vraag groeide het bedrijf snel.

Alle koeriers hebben een fysieke handicap of een chronische ziekte. Maar willen wel aan het werk blijven, midden in de maatschappij. Valid Express ziet dan ook geen beperking, maar koeriers die enthousiast, accuraat en betrouwbaar zijn. In 15 jaar tijd is Valid Express uitgegroeid tot een full service koeriersdienst.

 

PostNL en Valid Express

In 2012 heeft PostNL Valid Express overgenomen. Een logische stap voor PostNL als modernste postbedrijf ter wereld. We staan dan ook jaarlijks met een leidende plaats in de top van de Dow Jones Sustainability index!
De overname van koeriersdienst Valid Express maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan de wensen van de PostNL klant. Er bestaat steeds meer behoefte aan invloed op waar en wanneer een pakket wordt afgeleverd. Dat is precies waar wij sterk in zijn!
Met de overname is niks veranderd aan onze filosofie. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft het uitgangspunt, met enthousiaste koeriers op de eerste plaats. De toegevoegde waarde is nu dat vanuit 17 vestigingen in het gehele land gereden wordt. Op die manier zijn we altijd in de buurt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij bieden koeriers- en expressdiensten. Met als specialisatie het vervoer van (vertrouwelijke) documenten en pakketjes. U kunt bij ons terecht voor spoedopdrachten, maar ook voor een zending die nog even kan wachten of op een later moment bezorgd kan worden. Op maat leveren in specifieke tijdvakken is onze expertise, zodat u zeker weet dat uw document of pakketje bezorgd wordt. Waar en wanneer u dat wilt.